Korsgården B&B drives af Karina, Jens og Carl Gilbert Knobelauch. Vi er en lille familie, der er faldet pladask for Samsø. Her på øen i midten har vi fundet en ny og bedre livsstil, hvor køer er noget der græsser på markerne og ikke en forbistring på indfaldsvejene omkring København. Her har vi fundet tid til omtanke og til hinanden.

Da vi i foråret 2018 besøgte Korsgården for første gang, var vi allerede solgt. Her var rigeligt med plads til alle vores projekter og gården lå helt perfekt på grænsen mellem by og land. Det var nærmest kærlighed ved første blik. 

Der var selvfølgelig en del, der skulle flaske sig, før vi kunne sætte kursen vestover. Vi skulle finde nye jobs, en ny skole, have solgt vores hus nord for København og ikke mindst have arrangeret en større flytning af en masse whisky fra vores webshop NOBS Whisky.

Det var set i bakspejlet en kæmpe opgave, men med lidt held, en god portion stædighed og ikke mindst en masse hjælp fra venner og familie lykkedes alt til sidst. Alle praktikaliteterne ordnede sig og i maj 2019 kunne vi endelig kalde os gårdejere på Samsø.